Sähköasennus Ilmalämpöpumput Aurinkosähköjärjestelmät

Ylä-Karjalan Sähkö Oy on kokenut ja pitkään toiminut sähköurakoitsija. Meiltä löytyy ammattitaitoinen henkilökunta aina valmiina palvelemaan niin yksityisiä kuluttajia kuin teollisuuttakin täyden palvelun periaatteella. Hoidamme luotettavasti ja nopeasti projektisuunnittelun, neuvonnan ja asennukset.

Lisäksi paikkakunnan kattavin sähkötarvikemyymälä pitää huolen siitä että rakentajilla, saneeraajilla ja pientarvikkeiden ostajilla on aina tarvitsemansa tarvikkeet saatavilla.

Myymme ja asennamme myös lämmittimiä, kiukaita, vedenlämmittimiä, asennusvalaisimia, lamppuja, paristoja, jatkojohtoja, kaapeleita, asennustarvikkeita yms.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on laitteisto, jolla siirretään lämpöenergiaa ulko- ja sisäyksikön avulla ulkoilmasta sisäilmaan tai päinvastoin riippuen siitä, halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumpulla lämpöä voidaan tuottaa huomattavasti edullisemmin kuin tavanomaisella sähkönvastukseen perustuvalla sähkölämmityksellä. Ylä-Karjalan Sähkö Oy toimittaa ja asentaa ilmalämpöpumput niin koteihin kuin toimistoihinkin. Suosimme laadukkaita, Suomen oloihin sopivia Mitsubishin ja Panasonicin ilmalämpöpumppuja.

Säästää energiaa ja pienentää lämmityskustannuksia

Nopeasti kohonnut sähkön hinta tekee lämpöpumpun hankinnan nyt entistäkin kannattavammaksi. Säästöä lämmityskustannuksissa voi parhaimmillaan syntyä jopa satoja euroja vuodessa. Mukavuudesta tinkimättä.

Samalla ilmastointilaite

Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena, joka kesähelteellä viilentää ja raikastaa sisäilman miellyttäväksi. Kuumana kesäpäivänä voit asettaa kaukosäätimestä haluamasi sisälämpötilan ja hetkessä tuntea kuinka huoneilma muuttuu viileäksi ja raikkaaksi. Kesällä ilmalämpöpumppu myös poistaa kosteutta ja parantaa tällä tavoin myös sisäilman miellyttävyyttä.

Puhdistaa sisäilmaa ja tekee kodistasi terveellisen asua

Sisäyksikkö puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti. Karkeasuodin poistaa sisäilmasta leijuvaa huonepölyä ja mikrosuodin poistaa pienimpiä epäpuhtauksia. Mikrosuotimet ovat erittäin pitkäikäisiä vaihtovälin ollessa jopa kolme vuotta. Karkeasuodin voidaan puhdistaa joko imurilla tai vesipesulla aina tarvittaessa. Sisäilman karkeasuodatus löytyy perusmalleistakin ja mikrosuotimet voidaan hankkia niihin lisävarusteena.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain TUKES:in hyväksymä kylmäalan asentaja, joka hoitaa asennuksen alusta loppuun sähkökytkennöistä kylmäaineputkien liittämiseen. Ammattiasentajamme auttaa ja neuvoo tarvittaessa jo ennen laitteen hankintaa. Hän suunnittelee miten ilmalämpöpumpusta saadaan paras hyöty ja missä paikassa ilmalämpöpumppu toimii parhaiten. Lisäksi asentaja kouluttaa laitteen käyttöön ja antaa hyviä neuvoja. Ammattiasentajamme työn jälki on siistiä, liitokset pitkäikäiset ja sähköturvallisuus taattu. Lisäksi asentajamme opastaa käytössä ja antaa vinkkejä kuinka saada paras hyöty ilmalämpöpumpusta niin kesällä, kuin talvellakin. Ilmalämpöpumpun hankkimiselle on ainoastaan järkisyitä ja rahan säästö on niistä olennaisin. Autamme sinua mielellämme ilmalämpöpumpun valinnassa, hankinnassa ja asennuksessa sekä käyttöönotossa!

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkopaneelit tuottavat hiljaista ja päästötöntä sähköä mökeille, asuntoautoihin ja veneisiin sekä myös moniin muihin kuluttajan tarpeisiin. Elintason nousun myötä ihmisten tarve sähkökäyttöisille laitteille lisääntyy myös vapaa-aikana. Tämän tarpeen hoitaminen edellyttää luotettavia, helppoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja niin käyttöönoton, käytön kuin ylläpidonkin osalta.

Naps yhdessä edustajiensa kanssa toimittaa näiden vaatimusten mukaisia ratkaisuja 30 vuoden ylivertaisella kokemuksella. Joissakin tapauksissa vakioratkaisu on riittävä, mutta jokainen tapaus on kuitenkin yksilöllinen ja siksi jokaiselle asiakkaalle toimitetaan juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu. Järjestelmät voivat olla pieniä tai suuria, mutta tärkeintä on, että sähköä on tarjolla riittävästi silloin kun sitä tarvitaan. Kaikkiin tyypillisimpiin tarpeisiin, niin mökeille, asuntoautoihin, veneisiin kuin muihinkin kohteisiin, ovat ratkaisut valmiina joko Napsin jälleenmyyjän tai Napsin hyllyssä. Erityistä suunnittelua edellyttävät järjestelmät toimitetaan suoraan keskusvarastosta.

Napsin komponentit ja järjestelmät ovat korkealaatuisia ja suunniteltuja kestämään myös pohjoisen olosuhteet. Asiakkaiden kysyessä kuinka pitkään aurinkopaneelit kestävät, Naps voi ylpeänä vastata, että "me emme tiedä, koska olemme olleet tässä liiketoiminnassa vasta 30 vuotta".

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilöiden on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys, jonka voi vähentää verotuksessa. Meillä teetätetyistä kodin tai vapaa-ajan asunnon sähköpuolen kunnossapito- ja perusparannustöiden palkkakuluista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennykseen voit tutustua osoitteessa www.veronmaksajat.fi.